петък / 22.09.2023 / 15:29

Тото влезе в затвора след скандала с Тити Папазов

Дата:

Певецът Тото ( от група „СкандаУ“) скри всичките си видеа след скандала с Тити Папазов и масовото негодувание на народа, че се смее на историята на госта си, в която разказва как е остригал бившата си приятелка. 

Чрез клип Тото се изказа жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина.

„Опасен“ за демократичния ред“, описва себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи – оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за „потенциални тирани“. Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

На зрителите веднага им направи впечатление, че коментарите под видеото са забранени. 

Близки до певеца разкриват, че в момента той се намира в страшна депресия и въобще не знае как ще продължи напред. Твърде вероятно с група „СкандаУ“ и Тото да е свършено, тъй като непрекъснато след случката им отпадат участия, рекламодатели се отказват от тях. Може би всичко ще отшуми за няколко дни, както всичко друго в милата ни родина и хората ще забравят. 

Но е факт, че в момента Тото губи позиции, почитатели и пари. А едва ли, ако върне някога предаването си, ще има гости, които биха му се доверили и биха разказали шокиращи истории, на които се държи целия канал на Тото.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Рекорд: Вторият епизод на „Игри на волята“ е най-гледаният в цялата история на предаването

Първият епизод от петия сезон на „Игри на волята“, с който...

Годжи разкри цялата истина за Слави Трифонов

Двамата много дълго време са забавлявали зрителите със своите...

Четири специални седмици с много изненади в „Черешката на тортата“

Интригуващи кулинарни предизвикателства и четири специални седмици с изненадващи участници ще...

Ето от къде идват милионите на Шеф Манчев и приятелката му Ива Бека

Водещият на „Черешката на тортата" и „Кошмари в кухнята"...