понеделник / 5.06.2023 / 19:06

Тамара Глоба: Съдбовни събития и умопомрачителни промени за 6 зодии до дни

Дата:

Пролетта вече донесе куп ярки събития и големи промени на повечето представители на зодиакалните съзвездия, но Звездите не смятат да спират дотук.

Според известната астроложка Тамара Глоба, до края на месеца в живота на шест зодии ще настъпят съдбовни и гръмки промени. За представителите на три от тях те ще са изключително положителни. За другите три обаче месецът ще донесе само разочарования. 

Овен

Пролетта е чудесен период за представителите на този зодиакален знак. В живота им вече са настъпили положителни промени и това наистина са събития, които определят бъдещата съдба на Овните, затова и някакви дребни проблеми няма да успеят да развалят настроението на знака.

Всичко ще се променя и занапред, защото късметът продължава да ги следва по петите. В тази връзка астролжката препоръчва на Овните да не стоят със скръстени ръце, а да действат, защото сега имат възможност да подобрят живота си за години напред.  

Телец

През май Телците могат да се сблъскат с неприятни хора и недоброжелатели. Не е изключено в живота им да се появи манипулатор, който ще ги накара да танцуват по свирката му. 

Глоба предупреждава хората, родени под този знак, да внимават с кого общуват. По думите й, през май е по-добре да не създавате нови запознанства и да не влизате в конфликти със стари познати. 

Близнаци

Глоба съветва Близнаците да следят внимателно здравето си, защото през май са възможни проблеми. Основната причина може да бъде прекомерното натоварване. Струва си да се откажете от многото работа и физическото натоварване. 

Лъв 

През май Лъвовете ще бъдат принудени да се изправят пред труден избор. Глоба ги съветва да се откажат от всякакви сделки. Възможни са грешки, чиито последствия ще бъдат доста трудни за отстраняване.

През този месец Лъвовете не трябва се натоварват. Прекалено многото отговорности могат да попречат на представителите на знака да се възползват от подаръците на Съдбата. 

Везни

Досега нещата при Везните не се подреждаха по най-добрия начин. През май обаче всичко ще е различно. За да бъде промяната положителна, ще се наложи да положат усилия. 

Според Глоба до края на месеца представителите на знака ще имат възможност да разрешат всички проблемни въпроси и в даден момент дори да подобрят позицията си в кариерата.

Личните въпроси също могат да бъдат разрешени сега, тъй като всички предстоящи запознанства ще са изключително успешни.

Риби

Началото на май ще бъде изключително благоприятен период за Рибите. Представителите на знака ще се чувстват отлично и в приповдигнато настроение.

Звездите казват, че Рибите ще имат силата точно сега да разрешат всички дългогодишни проблеми и дори да получат някаква награда за това, вероятно много ценна.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Хороскоп за тази седмица, 15-21 май 2023

Овен В началото на седмицата ще искате да добавите загадъчност...

3 зодии, за които май ще е приказен

Май е тук и пролетта е в разгара си....

Големият месечен хороскоп за май 2023

Овен Новият месец ще бъде запомнен с много контакти и...

Дневен хороскоп за 1 май 2023 г.

Овен Този понеделник ще изникне неочаквана работа. Няма да...