понеделник / 5.06.2023 / 18:57

Сторми Даниелс: Порнолегендата, която „надяна“ белезниците на Тръмп 

Дата:

Казват, че една от мечтите на всеки богат мъж е, поне веднъж в живота си да преспи с порнозвезда.

Макар сагата да не е от днес, актрисата от филмите за възрастни Сторми Даниълс може да се окаже решаващ фактор в политическата кариера на бившия американски президент Доналд Тръмп, който във вторник бе формално арестуван за съвсем кратко. На милиардера бяха повдигнати цели 34 обвинения.

На 30 март съдебно жури в нюйоркски съд произнесе обвинителен акт по делото за участието на Тръмп в плащането на 130 хиляди долара на порноактрисата Сторми Даниелс. Според версията на прокурора тя е получила парите, за да се „купи мълчанието ѝ“ за връзката ѝ с бившия президент. Тръмп нарече присъдата на съдебните заседатели „политическо преследване“.

Актрисата влезе в съдебна битка с Тръмп, откакто поиска от съдия в Лос Анджелис да анулира споразумение за поверителност, според което тя приела да не говори за своята предполагаема връзка с политика, в замяна на 130 000 долара обезщетение.

В телевизионно интервю преди няколко години, Сторми Даниълс разказа пикантни детайли за връзката си Тръмп в периода 2006-2007 г. Тя каза също така, че била заплашена през 2011 г. на паркинг в Лас Вегас от неизвестен мъж. Той казал, че ще се разправя с дъщеря й, ако тя разкрие връзката си със съпруга на Мелания Тръмп.

Даниелс пише в книга от 2018 г. за аферата си с бившия президент: „Лежах там, раздразнена, че бях правила секс с мъж, който има нещо нищожно и приличащо на мухоморките от играта „Супер Марио“.

Аферата „Сторми Даниелс“ „отприщи“ отмъщението на Мелания, след което тя започна да се опитва да противоречи на съпруга си публично.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Определен брой крачки на седмица пазят сърцето, ето колко

Изследвания сочат, че изминаването на 8000 или повече крачки...

Искате да емигрирате? Това са страните, в които е най-лесно да започнеш нов живот

Да пътуваш в чужбина като турист е едно, но...

Шокираща промяна: Собствениците на нови автомобили няма да ги притежават, но ще ги плащат, по настояване на зелените в Европа

В публикации в „Автомедия“ и „България Он Еър“ се твърди, че традиционният бизнес...

Григор Димитров потвърди, че има връзка с красавицата Мадалина

Часове след достойната загуба на Григор Димитров от Новак...