четвъртък / 30.11.2023 / 13:19

Шоу: Четири полуголи жени се биха като животни заради женен мъж пред погледа на туристи и полицаи

Дата:

Четири разбеснели се дами спретнаха див екшън заради женен мъж пред очите на ошашавени туристи и още по-стреснати полицаи. 

Те се нахвърлиха полуголи една срещу друга в кървава битка за сърцето на семеен Дон Жуан в луксозен хотел в Лас Вегас. Градът, който е виждал всичко, този път се изуми от агресията на биячките, които даже полицията една разтърва.

Според официалната информация, 24-годишната Даниел Пертусиело и 29-годишната Аманда Коладо са се сбили с други две жени, в казиното на хотел Win Las Vegas.

Баталните сцени се разразили посред бял ден – малко преди 18:00 часа. Затова не е ясно защо някои от дамите са си направо голи – по оскъдни гащи и комбинезони.

Ченгетата са се видели в чудо, докато разплетат змийското кълбо от разбеснелите се любовчийки. Боят привлякъл вниманието на иначе свикналите с всичко гости на култовия град. Някои даже го зансели и видеото стана хит в социалните мрежи.

Според доклада на полицията, сбиването е започнала разгневената съпруга-рогоноска, която напада любовницата на съпруга си, която пък е била в града на хазарта със своя приятелка.

От същия доклад става ясно ,че лъганата съпруга довела на помощ в битката своя приятелка. Така се заформило карето побойнички. В ожесточената битка се размятаха голи крака, къси поли и прашки. Нападението е станало близо до тоалетните и от засада, твърдят пострадалите.

Междувременно, дамите Пертусиело и Коладо са получили обвинения за хулиганство, но другите две се скатали и когато полицията ги е потърсила за разпит, стаите им били освободени, а от тях нямало и следа. 

Любопитното е, че по времето, когато е бил разделян между биткаджийките, виновникът за това не е бил в града. 

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Стадо овце изядоха 100 кг канабис в Гърция

Стадо овце изяде близо 100 кг канабис за медицински...

Разходите на САЩ в Украйна в четири диаграми

Съединените щати са вложили повече от сто милиарда долара...

Гърция под блокада заради мащабна стачка

Гърция е под блокада днес заради стачка в редица...

Напрежението ескалира! Полша поряза тежко Украйна заради вноса на зърното

Един от най-верните съюзници на Украйна - Полша, обяви,...