Невероятна развръзка с кучето от тролея, оказа се, че то е… СНИМКИ

Date:

Снимки на куче, което се вози по различни линии на градския транспорт в столицата, заляха Фейсбук. Кадрите с “нередовния” пътник предизвикаха вълна от хиляди коментари със съчувствие и грижа.

По-късно стана ясно, че собственичката на четирикракия пътешественик го издирва. От нейн пост в социалната мрежа разбираме, че кучето, което се вози из София, се казва Самуил и е избягало от хотел за животни, където чакало осиновяване. Жената предполага, че кучето е тръгнало из София да я търси. Публикуваме целия текст на Евника Симон без редакторска намеса сега:

Преди повече от два месеца го получих от Копривщица чрез прекрасни хора, които го заловиха покрай натоварен път. Веднага го прегледа прекрасен специалист ветеринар, направи му пълни изследвания и след като се оказа, че е напълно здрав, той престоя два дни в нас, за да го изкъпя и подготвя за хотел в София, където да чака осиновяване. Един месец изкара безпроблемно в хотела, но внезапно изкопал дупка през нощта и успял да избяга. Предполагам, че доста се привърза към мен за краткото време, в което бяхме заедно и е тръгнал да ме търси. Вече повече от месец обикаля цяла София, спира за кратко някъде и веднага сменя дестинацията. За съжаление Екоравновесие го хващат по сигнал, кастрират го и му поставят ушна марка номер 29281. Това намалява рязко шансовете на Самуил да бъде възприет като домашно куче и хората не го залавят и до момента.

Самуил пътува с метро и рейсове без проблем из цяла София, дори спи в превозни средства. Има розова ушна марка и отговаря на името САМИ. Ако го повикате, той ще Ви се довери“, пише Евника Симон, която се представя за стопанка на пътуващото животно.

Пускам поста, за да уверя хората, че въпреки марката, той трябва да бъде заловен, след което да се свържете с мен на лично съобщение и аз ще го взема веднага. САМИ е изключително умен, игрив и доверчив. Пускам поста и с голямата надежда, че някой може да хареса за свой домашен любимец Самуил, предвид, че аз имам две кучета, а мъжкото ми куче е дори свирепо, когато пази територията си“, добавя дамата.

В крайна сметка жената обявява, че кучето вече е намерено и е при нея, като спи спокойно в ателието ѝ.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

Възрастните шофьори на преглед на всеки 5 години

Водачите на години с тежък диабет или деменция ще остават без книжки Европейската комисия предлага...

В Северна Македония направиха това, което искат милиони българи

Министърът на икономиката на Република Северна Македония Крешник Бектеши...

Задържаха 13 души при спецакция в Благоевградско

В хода на специализираната полицейска операция по линия на противодействие на престъпността и...

Кола се заби в дърво на входа на оживена метростанция в София

Тежка катастрофа, която по чудо не доведе до жертви и...