Най-накрая се разбра защо Вергов е пребил актрисата Диана Димитрова

Date:

Звездата на Народния театър Юлиан Вергов, за когото се твърди, че е пребил колежката си Диана Димитрова преди повече от пет години на снимачната площадка на лекарската сага „Откраднат живот“, е бил изнудван, пише „Галерия“.

Обиди, обвинения и заплахи от страна на художничката са провокирали артиста, който в момента на ярост е употребил физическа сила. Както стана ясно по-рано, между Вергов и Димитрова действително е имало нещо повече от колегиални отношения и приятелство.

Двамата са имали любовна авантюра, която е била известна на част от колегите им. Има твърдения, че брюнетката първа е посегнала, а той не е главната причина за скандала. Преди да се стигне до сблъсъка, Диана, която и в миналото се е намесвала като трети човек и е разваляла иначе стабилни отношения, е заплашвала Вергов, изтъквайки, че ще разкаже на любимата му за случило се помежду им, като историята ще стигне и до ушите на вече порасналата им дъщеря.

„Всичко си има предели. Тя определено не го познава“, коментира близък до артистите.

Факт за това, че Димитрова си направи пиар, изтъквайки дълго време, че е била жертва, без адекватно до посочи ден, час, място и най-вече виновник, накара както приятелите на изкуството да ѝ обърнат гръб, така и много от колегите, които така и не разбраха какво иска да покаже с действията си тя.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

ЕК одобри 109 млн. евро за българските земеделци заради войната в Украйна

Снимка: iStock Помощта няма да надвишава 250 000 евро на...

Замесиха България в грандиозен скандал с милиони евро

Френският вестник "Екип" гръмна с материал, който може да...

Проучване на МЕДИАНА нагорещи интригата за резултатите от изборите ТАБЛИЦИ

Изследването е проведено в периода – 17 - 22...

Меджидиев: Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в болниците

Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в...