четвъртък / 30.11.2023 / 13:40

Нашенка се омъжи за италиански пенсионер, заключи го в гараж и го храни като куче, за да…

Дата:

73-годишен италиански пенсионер инвалид е бил „освободен” от пленничеството в гаража на къщата си благодарение на намесата на италианските власти, съобщиха медиите на Апенините.

Според телевизия РАИ полицията се натъкнала на ужасяваща ситуация, след като била извикана от съседи, които чували непрекъснати стонове и тропане от вътрешността на гараж в Ронкаля, квартал на Пиаченца. Вътре бил паркиран добре поддържаният мерцедес на доведения син на мъжа.

Пенсионерът, който се намирал там в объркано състояние, бил откаран с линейка в болницата на града. От доста време той имал сърдечни проблеми и можел да се придвижва само с инвалидна количка.

Според в.”Република” възрастният човек бил принуден от българското си семейство – съпругата, синът ѝ и майка ѝ, да живее затворен в гаража от няколко квадратни метра. В него нямало нито отопление, нито мивка. Хранели го в метални купички за кучета, в които поставяли паста и вода.

73-годишният пенсионер бил женен от няколко години за 57-годишна българка, но с тях живеели и 37-годишният й син, който сега е арестуван, и 78-годишната ѝ майка. Двете жени се разследват.

Все още властите не знаят причините, поради които мъжът бил държан в подобни условия. Според следователите много вероятно тази ситуация на домашен „затвор” съществувала от поне два месеца.

Когато полицаите пристигнали до гаража, намиращ се на партера на къщата, видели, че портата му била заключена с катинар отвън. В дома се намирал само синът на българската съпруга. Вътре в гаража мъжът лежал върху сгъваемо легло и бил покрит с целофан.

До него имало и малка електрическа печка, а на половин метър разстояние била приспособена тоалетна на открито. Според следователите съпругата на италианеца всеки месец получавала пенсията му.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Спрете да наливате бирата по грешния начин

Една студена бира - за мнозина от нас това...

Вижте на кои дати през септември ни удрят мощни магнитни бури

Септември 2023 г. се очаква да е период на...

Eто я колата, с която BMW ще промени автомобилния свят

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Това е Изцяло...

Не изхвърляйте горчивата краставица, ето защо

Ако човек изглежда весел, красив, в добра форма, казват,...