петък / 9.06.2023 / 4:26

Напрежение в звездния отбор тази вечер в Hell’s Kitchen

Дата:

След промяната на състава на отборите миналата седмица, кулинарите в Hell’s Kitchen ще се впуснат в нова поредица от готварски изпитания.

Сините в състав: Станислав, Васил, Мацоев, Асен и Цанко и червените в състав: Цветомира, Виолета, Виктор, Наталия и Кристиан, ще трябва да приготвят бургери под зоркия поглед на шеф Виктор Ангелов, а загубилият отбор ще се изправи срещу този на звездите.

Златните трябваше да се лишат от още един опитен готвач миналата седмица – Деси Цонева. И тази вечер те ще са застрашени от елиминация, ако не спечелят кулинарната битка. В отношенията им обаче вече се вижда пропукване. Талантливият кулинар Емануел Июджи ще влезе в пререкание с ексцентричния Къци Вапцаров и амбициозната Виктория Капитонова. Дали това ще застраши шансовете на звездния отбор, предстои да стане ясно тази вечер.

Hells Kitchen

NOVAВечерната резервация ще покаже къде са слабите звена в новия син и новия червен отбор. Взаимни обвинения в саботаж и некомпетентност ще обтегнат още повече отношенията в двете кухни. Кулинарите ще готвят за звездния гост в ресторанта на шеф Ангелов – поп-фолк легендата Ивана. В края на епизода още един участник ще си тръгне от Кухнята на Ада.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Полуфиналистите в Hell’s Kitchen готвят с половинките си тази вечер

Емоционална среща с най-близките хора очаква полуфиналистите в Hell’s Kitchen България...

Инфлация: И Наталия Кобилкина вдигна цените

„Скъпи мои, колкото и да не искам, ситуацията ме...

Прецедент в „Стани богат“: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ

За първи път в историята на "Стани богат" водещият...