петък / 22.09.2023 / 13:44

Мистерия обви смъртта на Шинейд О’Конър: Дни преди да умре тя…

Дата:

Скандалната ирландска певица Шинейд О‘Конър почина в сряда, но все още никой не знае кога и как е станало това.

Вестта беше съобщена първо от The Irish Times, които цитират семейството на певицата: „С огромна скръб обявяваме кончината на нашата обична Шинейд. Семейството и приятелите ѝ са съкрушени и молят за уважаване на личното им пространство в този труден момент“.

Последните постове на О‘Конър в социалните мрежи са мрачни и очевидно показват, че е страдала изключително много заради смъртта на четвъртото си дете. 17-годишният Шейн се самоуби през януари 2017 г., след като избяга от болница, в която трябваше да бъде пазен да не посегне на живота си.

Дни преди смъртта си Шинейд пише в Туитър, че живее като „немъртво същество“ след кончината на сина си. Тя го нарича „любовта на живота ми“ и „единственият човек, който ме е обичал безусловно“.

В Spotify тя е публикувала поредица от линкове към тъжни песни, една от които е посветена на „всички майки на деца-самоубийци“.

В други туитове тя е пуснала линкове към тибетски молитви, една от които е посветена на „всички скърбящи майки“.

В началото на месеца тя обяви, че има нов акаунт в Туитър, в който е доста активна. На 8 юли тя споделя с последователите си, че се е преместила отново в Лондон след 23 години отсъствие и казва, че е „много щастлива отново да е у дома“.

Тя дори обявява, че скоро ще завърши новия си албум и ще го издаде следващата година. Надява се, че през 2024 г. ще направи турне в Австралия и Нов Зеландия, а през 2025 – в САЩ и Европа.

В последното си видео тя говори за преодоляването на мъката по сина си. Там показва и дома си.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2986865.html

Шинейд страда от психични проблеми още от дете. Тя е родена в Дъблин, а майка ѝ я тормозела системно. По нейните думи, майка ѝ „прекарала доста време, опитвайки се унищожи репродуктивната ми система“.

На 13 години тя бяга, за да живее с баща си, но попада в изправителен дом за „непокорни момичета“, след като е хваната да краде. След това е диагностицирана с биполярно разстройство, както и комплексно посттравматично стресово разстройство и гранично разстройство на личността.

Въпреки всичко Шинейд е покрусена от смъртта на майка си, която умира през 1985 г. в катастрофа, и заминава да живее в Лондон. 

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Стадо овце изядоха 100 кг канабис в Гърция

Стадо овце изяде близо 100 кг канабис за медицински...

Разходите на САЩ в Украйна в четири диаграми

Съединените щати са вложили повече от сто милиарда долара...

Гърция под блокада заради мащабна стачка

Гърция е под блокада днес заради стачка в редица...

Напрежението ескалира! Полша поряза тежко Украйна заради вноса на зърното

Един от най-верните съюзници на Украйна - Полша, обяви,...