Луда гонка из Пловдив между популярен мъж и крадец, краят е впечатляващ

Date:


Популярният в Пловдив треньор по кикбокс Димитър Желязков е задържал и предал на полицията крадец, който е обрал негов ученик.

Посред бял ден на оживена спирка в града под тепетата, докато чакало автобус, нищо неподозиращо момче било заплашено с нож от непознат мъж. Нападателят го ограбил и се качил в автобус.

„След тренировка нашето момче тръгна да си хваща автобуса, за да се прибира. След 15 минути ми звънна и с треперещ глас каза, че са го заплашили с нож на спирката и са го ограбили”, разказа Димитър Желязков пред „Нова“.

„Веднага тръгнахме четирима човека. Отидохме на място и той ни обясни какво е станало. Дадох му пари да се прибере и веднага тръгнахме по автобусната линия, в която се е качил въпросният човек, който го е ограбил. По всяка спирка карах бавно и наблюдавахме. На ул. „Гладстоун” го забелязах, след като е слязъл от автобуса. Спряхме, тръгнахме бавно след него. Той се нареди да си купи закуска. Преценихме, че има много хора там, затова го изчакахме да тръгне. Задържахме го пред Дома на културата. Обградихме го, съборихме го, обадихме се на 112. Извикахме и ограбеното момче, то го разпозна и се успокои”, разказа Желязков.

Директорът на областната дирекция на МВР Васил Костадинов обясни, че извършителят е регистриран назад във времето за подобни престъпления. Има данни и, че употребява наркотични вещества. Костадинов награди с грамота и плакет треньора.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

ЕК одобри 109 млн. евро за българските земеделци заради войната в Украйна

Снимка: iStock Помощта няма да надвишава 250 000 евро на...

Замесиха България в грандиозен скандал с милиони евро

Френският вестник "Екип" гръмна с материал, който може да...

Проучване на МЕДИАНА нагорещи интригата за резултатите от изборите ТАБЛИЦИ

Изследването е проведено в периода – 17 - 22...

Меджидиев: Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в болниците

Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в...