петък / 9.06.2023 / 4:43

Лена е бременна, кой е бащата?

Дата:

Лена Бориславова е бременна в четвърти месец, научи „Труд нюз“, от свои източници. Бившата шефка на кабинета на Кирил Петков и спрягана за негова любовница се сгоди миналата година за Мирослав Иванов, който пък същият Петков направи председател на НС. 

Засега не е ясно кой е баща на детето. Това е и причината за светкавичния кризисен ПР, който залива медиите в момента. От щаба на ПП раздават огромни пари, за да се съчиняват умилителни материали за бременната Лена, само и само да бъде избегнат основният въпрос – кой е бащата.

Хронологията на събитията също е странна. Първата дописка, която излиза по въпроса е от 5 януари. В нея се съобщава, че Лена и Миро „работят за бебе“. В последващи текстове се твърди, че е „станало по Коледа“. 

Политическият въпрос е – защо, знаейки, че е бременна, Бориславова се кандидатира за депутат, само, за да се откаже веднага, а личният – кой е бащата.

От около 2 месеца с кризисния ПР на Лена е ангажиран Любомир Павлов, известен като Любо пъпката. Задачата му е да омекоти удара, който ПП биха понесли от скандала с нероденото дете.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Определен брой крачки на седмица пазят сърцето, ето колко

Изследвания сочат, че изминаването на 8000 или повече крачки...

Искате да емигрирате? Това са страните, в които е най-лесно да започнеш нов живот

Да пътуваш в чужбина като турист е едно, но...

Шокираща промяна: Собствениците на нови автомобили няма да ги притежават, но ще ги плащат, по настояване на зелените в Европа

В публикации в „Автомедия“ и „България Он Еър“ се твърди, че традиционният бизнес...

Григор Димитров потвърди, че има връзка с красавицата Мадалина

Часове след достойната загуба на Григор Димитров от Новак...