четвъртък / 30.11.2023 / 13:54

Културист от Босна и Херцеговина застреля съпругата си и пусна убийството ѝ в Instagram

Дата:

Фитнес инструктор от Босна и Херцеговина е убил съпругата си и е показал как я застрелва с пистолет на живо в Инстаграм, съобщи хърватският портал Индекс.

Полицията предприе действия за залавянето на мъжа от Градачац, Североизточна Босна, когото подозира в извършването на общо три убийства. По-късно босненски медии съобщиха, че той се е самоубил.

Убиецът е 35-годишният Нермин Сюлейманович, културист и фитнес инструктор, свързан с престъпна група, занимаваща се с контрабанда на наркотици.

На видеото в Инстаграм, което е пряко доказателство за извършеното престъпление, се вижда как той стреля с пистолет по жена. Записът показва и бебе, което лежи на плочките.

„Тук можете да видите как изглежда едно убийство на живо”, казва убиецът по време на излъчването на записа. „Вижте какво се случва в ку*ва, която те докладва в полицията“, казва още той и пита жената защо го е направила. Тя му отговаря със затруднение поради очевидно нанесен побой, че го е направила, защото се страхувала за себе си и за детето. 

„Гледате ли?“, пита Сюлейманович, след което изстрелва куршум в главата на жената. Главата ѝ се накланя на една страна, но тялото остава в седнало положение. След това мъжът насочва камерата към плачещото дете и каза: „Ето, някой да дойде да спаси детето. Мърдайте!“, след което се качва в колата и потегля. 

От прокуратурата обявиха, че освен жената, той е убил още двама души – баща и син. След това на различни места в Градачац е прострелял полицай, мъж и жена. След това се е самоубил пред полицейски служители.

Преди да сложи край на живота си, Сюлейманович публикува още едно видео. В него казва: „Убих баща и син. Бог знае как са се натъкнали на мен. Убих една жена и двама врагове. Дано съм убил полицая. Бебето е живо“. 

„Чакам да заредя и да продължа. Имам още хора за убиване“, заканва се той.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Хванаха мъртво пиян, карал с близо 4 промила

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 45-годишен мъж,...

Фалшиви, секс стимуланти и чай за отслабване спипаха на „Капитан Андреево“

Недекларирани фалшиви стоки, сексуални стимуланти и сашета чай за...

Хванаха мъж с близо 400 хил. лева за търговия с вот в Несебър

В офиси и имоти на задържания са открити 180...

Огромна трагедия в пазарджишкото село Черногорово

Убийството е извършено с огнестрелно оръжие Мъж застреля съпругата и...