четвъртък / 30.11.2023 / 13:55

Кървава драма:След заливане с врял восък,жена намушка с нож насилника

Дата:

Държана за краката през балкона от седмия етаж, наранявана с кухненски нож, бита с тръба, поливана с горещ восък и изхвърляна навън през нощта. Това е поредна история за домашно насилие, която завърши с убийството на насилника.

Пред Нова тв говори близка на жената, намушкала мъжа си след години тормоз. Обвинената за убийството е под домашен арест и ще бъде съдена. През годините тя е подавала няколко жалби в полицията и Прокуратурата.

„Бяха заедно 9 години. Една година след раждането на първото им дете започна страхотен тормоз. Кълцана е с кухненски нож. Имала е счупени скули, ребра, разцепена глава с метална тръба. Преди 2 години започна да ми прави впечатление, че има синини.

Лятото при 40 градуса ходеше с панталон и с поло. Бях ужасена от това, което видях. Тялото й беше черно от ударите. Съпругът й не работеше. Взимаше й картата, теглеше парите й. Оставаха без ток и храна много често“, разказа близка на потърпевшата.

От Прокуратурата заявиха, че непосредствено, след като са подадени сигналите, тя се отказва от жалбата. 

„Отказа се от страх, но преди това е подавала много сигнали в МВР“, уточни нейната близка.

През 2019 г. след подаден трети сигнал, мъжът е осъден за лека телесна повреда на 3 месеца затвор условно. Следващият сигнал е от началото на 2023 г., когато се стига и до убийството.

„Във фаталния ден той я изгони от вкъщи. Тя отиде при майка си с децата. Мъжът започна да звъни, настоявайки да се прибере. Заплаши я, че иначе ще я убие. Моята позната се прибра и между тях избухна нов скандал. През това време говореше с мен по телефона. Малко по-късно вечерта е залята с горещ восък. Тогава не е издържала психически и го е намушкала с нож“, разказа още близката на жертвата на домашно насилие.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Хванаха мъртво пиян, карал с близо 4 промила

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 45-годишен мъж,...

Фалшиви, секс стимуланти и чай за отслабване спипаха на „Капитан Андреево“

Недекларирани фалшиви стоки, сексуални стимуланти и сашета чай за...

Хванаха мъж с близо 400 хил. лева за търговия с вот в Несебър

В офиси и имоти на задържания са открити 180...

Огромна трагедия в пазарджишкото село Черногорово

Убийството е извършено с огнестрелно оръжие Мъж застреля съпругата и...