Wednesday 29 March 2023

Жесток удар по Ани Салич, водещата е на ръба на отчаянието

Date:

Благотворителният мини сезон на “Като две капки вода” се радва на изключителен интерес, като този път не звездите са интересни на зрителите, а талантливите деца, които пеят с тях в дует. 

Но не може всичко да е изпипано и винаги трябва да има някой, който да дразни. В този случай е Ани Салич, която е водеща заедно с Рачков и Геро. 

Оказа се, че новинарката не става за водеща на такъв тип предаване и когато се опитва да бъде забавна, всъщност изглежда жалка в очите на зрителите. Същото мнение споделят и нейните колеги водещи, които не й схващат чувството за хумор и често й отнемат думата, за да не се излага допълнително. 

“Ани Салич също не се вписва в това шоу. Въпреки че каузите са сериозни, тя прекалява с драматизма, а и тя е като евангелистите, където казват давайте десятък, а Салич казва – дарявайте 5 лв. В крайна сметка всеки сам ще реши да дава ли пари, или не”, пише възмутен зрител. 

Салич стои нелепо. И като визия, и като водещ! Халваджиян определено съжалява, че я допусна в този мини сезон. Дразнеща е, не се вписва и дано и тя осъзнава колко е нелепа на тази сцена, за да спре да се бута там, където не й е мястото”, гласи друг коментар. 

Илиана Раева също беше посечена, че се вживява прекалено много в ролята на жури, а всъщност няма никакви познания по актьорско майсторство или пък музикално образование, за да може компетентно да се изказва от трибуната на журито. Засега единствено Маги Халваджиян и Веско Ешкенази са приети добре и без забележка от многобройната аудитория на шоуто за имитации. Сред участниците Тити Папазов и Деси Слава са фаворити за победа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

„Маркет линкс“ с ново горещо проучване преди изборите, драмата се заплита

Без ясен победител на изборите към момента - това е...

Внимание! Рекорден удар по джоба на всички български шофьори, щавят ни през…

Увеличаване на цената на задължителната застраховка “Гражданска отговорност”, безконтролно...

Българите полудяха за апартаменти в тези квартали на София

Сред зоните с най-бързо развитие и най-много сключени сделки...

Лоша новина от ЕС: Откриха още всекидневни храни, които предизвикват рак СПИСЪК

Канцерогенни химични съединения, наречени нитрозамини, са открити в редица...