четвъртък / 30.11.2023 / 13:39

Хороскоп за 22 юли: Овните да внимават за контузии, предизвикателства за Водолеите.

Дата:

Събота ни носи нова доза изпитания. Повече за всяка зодия вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Не прекалявайте с физическите натоварвания, тренировките, екстремните видове спорт. Съществуват предпоставки за счупвания на костите, от вас зависи да избегнете какъвто и да било травматизъм.

Телец

Проверете обстойно автомобила си и екипировката, независимо на колко дълги разстояния се налага да пътувате. В случай на авария с каквато и да било техника не се опитвайте да отстранявате последствията самостоятелно, ако нямате опит в подобна дейност.

Близнаци

Обективни обстоятелства, свързани с изправността на техниката, може да забавят или възпрепятстват работата ви. Променяйте графика си в оперативен порядък с идеята да оползотворите максимално времето, с което разполагате.

Рак

Желанието ви за самоизява и привличане на вниманието ще е доста по-силно от обикновено. Не забравяйте, че заставайки „в светлината на прожекторите“ ще се видят не само постиженията, но и пропуските ви.

Лъв

Дискусиите ще са оживени, независимо дали се обсъждат професионални или лични теми. Изслушвайте събеседниците си внимателно, независимо дали сте съгласни с мнението им или не. Възможността да научите нещо ново не е за пренебрегване.

Дева

Обстановката на работното място на моменти ще е доста взривоопасна по различни причини. Задачите може да се окажат с пъти повече от изпълнителите или пък някой непрекъснато да се опитва да прехвърли задълженията си върху останалите. И в двата случая се опитайте да разрешите проблема без излишни емоции.

Везни

Откажете се от желанието да убеждавате когото и да било в каквото и да било. Колкото и да сте сигурни в себе си, събеседниците ви упорито ще отказват да приемат гледната ви точка. Няма значение дали го правят от инат или от незнание, не е във ваш интерес да си разваляте отношенията с тях.

Скорпион

Обръщайте се за съдействие към официалните институции само, ако е неизбежно. В случай, че бихте могли да отложите контактите си с държавната администрация, за предпочитане е да го направите.

Стрелец

Спазвайте правилата и четете внимателно изискванията за попълване на документи. Всяка грешка, колкото и да е минимална, може да се окаже скъпо платена.

Козирог

Чувството ви за справедливост ще е необичайно изострено и то много повече по отношение засягането на чужди интереси, отколкото на вашите собствени. Преди да влезете в ролята на Настрадин Ходжа, помислете дали си заслужава.

Водолей

Предизвикателствата ще ви изненадват почти на всяка крачка. Не се чувствайте задължени да реагирате активно. Повечето ще са просто изпитание на издръжливостта ви без необходимост от намеса.

Риби

Близък роднина или член от семейството буквално ще ви атакува с капризите си. Запазете спокойствие и се опитайте да оцените конструктивно до колко са основателни и с кои от тях е добре да се съобразите.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Хороскоп за днес, 21 септември 2023

Вижте хороскопа за всички зодии за днес четвъртък, 21, септември 2023. Овен Днес е...

09.09.2023: Огледалната дата ще зарадва 2 зодии

Всеки месец има своя огледална дата, но според нумеролозите...

Любовен уикенд хороскоп за 9-10 септември 2023

Разберете какво са подготвили звездите на различните зодии за този септемврийски...

Алена със смразяващи думи за нови наводнения, убийството на Алексей Петров и машинното гласуване

Притеснителното е не само, че Меркурий е ретрограден до...