четвъртък / 30.11.2023 / 13:14

Годжи разкри цялата истина за Слави Трифонов

Дата:

Двамата много дълго време са забавлявали зрителите със своите образи и са ги докосвали по различни начини с музиката си, която се простира в различни стилове. През годините е имало много информации, че са скарани, но истината е, че двамата са приятели в истинския смисъл на думата.

Басистът и вокалиста на група „Ку-ку бенд“ са приятели и закачките между тях са част от стратегия за забавление на зрителите по телевизията и в студиото на предаването. Годжи много пъти е признавал, че Слави Трифонов е човекът, който е създал всичко около тях и този, който има най-добро усещане.

„Със Слави Трифонов се запознах в първи срок в 8-ми клас. Той беше доста по-голям. Те бяха на различно ниво и в други компании. Те бяха в 11-ти клас, а ние лапетии. Те мислиха за гаджета, приятели ходиха по терени. Терени означава, да отидеш в приятел, който има помощение, носиш нещо за пиене и слушате музика.

Най-големият ми късмет е, че съм в „Ку-ку бенд“ и съм се срещнал с такива хора. А това, което не ми се е случило и не съжалявам е футбола. Аз бях много добър футболист, тренирах в Ботев Враца, но не ми се получи нагоре. Идваха хора да ни гледат, искаха мен и още две момчета да ни вземат в „Олимпийски надежди“ те бяха към ЦСКА. След това обаче получих хронична дискусия на десния крак. Играех № 2 – десен защитник.

Всъщност ако трябва да кажа каква е обективната истина, а тя е много проста без да правя четки на никого – успеха на предаването „Шоуто на Слави“ се дължи на критерия на въпросния човек. Основно и най-вече на него. Защото той казва това тук не, това тук остава, това ми го проверете, трябва ми ключ за към онова, вие пеете това, вие ще свирите, структорираше го. Няма водещ с такъв ритъм, не съм виждал, няма и да има, пише 7dnisport.bg.

Аз съм некомптентен на съзнателно ниво. Чел съм най-различни книги и обичам да чета такива книги за отношенията между хората. Някои са ми помагали, да разбера как да водя разговор добре, как да се научиш да качваш не без да обидиш някого. Виждам, че ти си скръстил ръцете в момента. Това означава, че се притесняваш да ми зададеш някакъв въпрос.

За напусналите шоуто какво да кажа, те са си решили така. Не обичам и не харесвам, когато се случва. Знам, че е наивно. Всеки има трески за дялане, но това не ми е окей. Включително колежки, когато са си тръгвали, колежи и други.

Само за един човек не съжалявам, че си е тръгнал, но няма да кажа кой е той. Беше депутат.

При нас основна сила е дисциплината. Евгени включително е отнасял глоба за едно свое закъснение въпреки, че беше изпълнителен директор на „Гласът на България“. Аз също съм отнасял глоба“, признава той в откровен разговор.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Рекорд: Вторият епизод на „Игри на волята“ е най-гледаният в цялата история на предаването

Първият епизод от петия сезон на „Игри на волята“, с който...

Четири специални седмици с много изненади в „Черешката на тортата“

Интригуващи кулинарни предизвикателства и четири специални седмици с изненадващи участници ще...

Ето от къде идват милионите на Шеф Манчев и приятелката му Ива Бека

Водещият на „Черешката на тортата" и „Кошмари в кухнята"...

И Галин скочи на Тото и призна кое му изяде главата ВИДЕО

Галин е поредният, който се опълчи срещу ТоТо, като...