понеделник / 5.06.2023 / 20:18

Драмата с Мика Зайкова и Рачков расте, изтече скандален чат

Дата:

Драмата покрай Мика Зайкова и Димитър Рачков се заплита все повече, а в интернет се появи и скандален чат, който уличава икономистката в лъжа.

БЛИЦ припомня, че преди дни бял свят видя историята за Мика Зайкова и комика. Стана ясна и постъпката на бившата депутатка от ИТН и председателстваща Народното събрание, в ролята си на най-възрастният народен представител.

Драмата бе огласена от Георги Стоичковски, който надълго и на широко изчерпателно изясни какво точно се е случило на 16 май 2021 година.

Въпреки всичко, Зайкова реши да отрече казаното от него, а това пък накара журналистът Антон Стефанов, който се е почувствал пряко засегнат и отговорен в ситуацията, да изкара наяве чат с Мика Зайкова и драмата с Рачков.

Стефанов дава и повече яснота за всичко в профила си в социалната мрежа:

„КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА МИКА ЗАЙКОВА И „ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ“

В последните два дни в различни сайтове чета за това как Мика Зайкова не дойде в „Забраненото шоу на Рачков“.  Не знам защо сега излезе тази толкова стара история, но очевидно е интересна за колегите, които я тиражират.

Днес в един вестник много уважаваната от мен Мика Зайкова казва, че не си спомня да е канена в шоуто. Тъй като в първия сезон отговарях за гостите съм длъжен да кажа истината. Димитър Рачков официално в личен разговор по телефона покани Мика Зайкова.

След това аз лично й писах във вайбър, за да се уточним за нейното участие на 16 май 2021 година. Тя обаче не отговори. За да излезем от ситуацията, тъй като вече бяхме обявили гостуването й, Рафи се справи блестящо като я имитира в студиото.

Това е всичко. Всякакви други интерпретации са измислица. И пак казвам – безкрайно уважавам Мика Зайкова и нищо драматично не се е случило! Ето и какво съм написал на Мика Зайкова на вайбър.“

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Определен брой крачки на седмица пазят сърцето, ето колко

Изследвания сочат, че изминаването на 8000 или повече крачки...

Искате да емигрирате? Това са страните, в които е най-лесно да започнеш нов живот

Да пътуваш в чужбина като турист е едно, но...

Шокираща промяна: Собствениците на нови автомобили няма да ги притежават, но ще ги плащат, по настояване на зелените в Европа

В публикации в „Автомедия“ и „България Он Еър“ се твърди, че традиционният бизнес...

Григор Димитров потвърди, че има връзка с красавицата Мадалина

Часове след достойната загуба на Григор Димитров от Новак...