четвъртък / 30.11.2023 / 12:27

Братът на Рачков излезе от затвора неузнаваем и поиска…

Дата:

Братът на Димитър Рачков – Петър е бил освободен от бургаския затвор преди около 2 месеца – на 1 юни, след като затворническите власти са преценили, че вече се е поправил, и са разписали свободата му. 

Младият мъж влезе зад решетките през 2021 г., след като се призна за наркодилър и сключи споразумение. Той се призна за виновен за това, че е държал амфетамини в жилище в Бургас.

Малко преди това той се забърка в друг скандал – блъсна полицейска патрулка в морския град и се опита да избяга. Общата му присъда бе 3 години и 2 месеца зад решетките.

Излязъл от затвора, Петър вече е решил да скъса с престъпното си минало и да продължи живота си като отговорен и почтен човек. Рачков-брат е при семейството си и казва, че те са му давали сила зад решетките, пише „Уикенд“. 

Той публикува няколко снимки от живота си извън затвора в социалните мрежи. Единият от кадрите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили романтично бягство сред природата след дългия период далеч един от друг.

Зад решетките 42-годишният брат на актьора е значително побелял и се е променил до неузнаваемост, но въпреки това визуалната прилика помежду им е все така очевидна. Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи отношения и не е ясно дали са успели да се сдобрят и да си простят.

Отношенията в семейството се обтегнаха до крайност след последния арест на Петър и влизането му в затвора. Комикът отказва да говори на тази тема публично и близки до него споделят, че трудно преживявал честото присъствие на по-малкия си брат в криминалните хроники.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е променил и е решил да започне на чисто. Според негови приятели, той възнамерява да се занимава с търговия извън страната и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, но са родители на двама синове и съжителстват заедно в апартамент в Бургас.

Възможно е семейството да се премести в друга държава, където погледите на всички да не са втренчени в тях. Петър и Златина планирали да пробват късмета си в Испания и най-вероятно още през есента ще емигрират там с децата си.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Монтират разделителни колчета по част от улиците в Дупница

Гъвкави разделителни колчета монтират по част от градската пътна...

Шофьор нападна служители на „Градска мобилност” заради поставена скоба (ВИДЕО)

Шофьор атакува екип на „Градска мобилност” заради поставена скоба в...

Четирима души се удавиха само за ден по Южното Черноморие

Четирима души се удавиха само за ден по Южното...

БНБ обявява важна новина за еврото: Значимата стъпка

В съответствие с изпълнението на задачите, предвидени в Националния...