понеделник / 5.06.2023 / 19:59

Битка за черни куртки в Hell’s Kitchen тази вечер

Дата:

Зрелищна битка за дълго чаканите черни куртки очаква зрителите на Hell’s Kitchen. Тази вечер стартира нов етап в шоуто – червеният и синият отбор остават в миналото, а кулинарите ще трябва да заслужат мястото си в следващата фаза. Един от тях ще си тръгне на крачка от получаването на мечтаната черна куртка.

Цветомира, Станислав, Наталия, Асен, Кристиан, Виолета и Васил ще се впуснат в кулинарно предизвикателство, в което ще трябва да готвят нова версия на ястието, с което за първи път са се представили пред шеф Виктор Ангелов. След първата фаза най-добрите ще вземат черни куртки, а останалите пет ще се борят в ново кулинарно изпитание.

След като шеф Ангелов се раздели с един от участниците, великолепната шесторка ще се впусне в битка срещу отбора на звездите. Роксана, Къци Вапцаров, Виктория Капитонова, Емануел Июджи и Мирослава Профирова отново ще бъдат застрашени от елиминация при загуба от черните. Изпитанието пред кулинарите ще е да готвят с жабешки бутчета и змиорка, а играта за предимство тип „Страх“ ще предизвиква искрен смях у шеф Ангелов.

Финалът на Hell’s Kitchen e все по-близо и това ще проличи и тази вечер след тежки думи в Кухнята на Ада, които ще се превърнат в повод за ново разделение.

Гледай Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Полуфиналистите в Hell’s Kitchen готвят с половинките си тази вечер

Емоционална среща с най-близките хора очаква полуфиналистите в Hell’s Kitchen България...

Инфлация: И Наталия Кобилкина вдигна цените

„Скъпи мои, колкото и да не искам, ситуацията ме...

Прецедент в „Стани богат“: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ

За първи път в историята на "Стани богат" водещият...