понеделник / 5.06.2023 / 20:48

Билалов изтръпна, такава кървава гнусотия в „Стани богат“ не е изричана

Дата:

Участникът в шоуто „Стани богат“ Ирина Василевска тази вечер продължава участието си в състезанието за знания, след като снощи тя достигна до 1500 лева без да използва нито един жокер. 

Василевска е юрист, изкачила е Килиманджаро, приключенец е, мечтае да стане учител в Африка, била е в Индия няколко пъти, представи я Михаил Билалов. 

Не ми е още съвсем ясна идеята за учителстването в Африка, освен в съвсем началното образование, защото с науките, от които разбирам, няма как. Но на въпроса защо – защото Африка е едно от тези места, на които на хората им е изключително трудно. Дори нямат вода за пиене.

Знаем, че масаите пият вместо вода кръвта на кравите и независимо от това те са толкова щастливи, излъчват такава хармония с околния свят, че със сигерност имаме какво да научим от тях, коментира участничката. 

Макар предната вечер да трошеше въпросите като семки, в петък Василевска се запъна още от първия въпрос. След като изгърмя трите си жокера, рискува и даде грешен отговор на въпроса кой е английският крал, който е загинал в битка и са му направили ДНК-анализ.

Участничката заложи на несигурно, твърде късно заключи твърда сума и отговаряйки грешно на въпроса, си тръгна от шоуто със скромните 500 лева, макар да си бе поставила далеч по-амбициозни цели.

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Полуфиналистите в Hell’s Kitchen готвят с половинките си тази вечер

Емоционална среща с най-близките хора очаква полуфиналистите в Hell’s Kitchen България...

Инфлация: И Наталия Кобилкина вдигна цените

„Скъпи мои, колкото и да не искам, ситуацията ме...

Прецедент в „Стани богат“: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ

За първи път в историята на "Стани богат" водещият...