Балабанов: Знаете ли какъв смс изпрати Кирил Петков на Слави? Срамно и страшно е това!

Date:

Изпитваме огромно удоволствие, че не сме в сегашния лицемерен парламент. Ето, истината започва да излиза. Това коментира в “Лице в лице” Станислав Балабанов от ИТН.

“Една от грешките ни е, че се доверихме на хора, които не притежават морал. Ние ще стартираме с пълна сила, когато му дойде времето. Ако бяхме оставили онази коалиция в предния път да просъществува, щетите щяха да са непоправими”, каза той.

“В 47-мия парламент ПП знаеха, че нямат време и направиха некомпетентна обществена поръчка за медицински хеликоптери. Тя е правена от хора, които не разбират. Поръчката пада, защото се получава 20 млн. разминаване. Заради некадърността и алчността на “Продължаваме промяната“ днес България няма медицински хеликоптер. Това е огромен скандал”, категоричен е Балабанов.

“Колегите от “Продължаваме промяната“ решиха да откраднат предизборно нашата идея за медицински хеликоптер, която беше записана в коалиционния договор. Миналият ден обаче обществената им поръчка пропадна, след като служебният здравен министър я прекрати. Тази обществена поръчка не беше направена качествено.

Тя беше направена от хората, които днес опорочават думата почтен – визирам “Продължаваме промяната“, заяви още Станислав Балабанов.

Порочният кръг в областта на здравеопазването, организират от “Продължаваме промяната“, е направила така, че България да е единствената страна в Европа, която не притежава медицински хеликоптер.

Бившият депутат от “Има такъв народ“ разкри колко души от техните бивши коалиционни партньори са били на ръководни постове в този сектор и уточни, че в една такава ситуация “не можеш да си дилър на човешки животи“.

“Ами парите за пътища? Скандалът избухна заради Василев, който искаше да контролира целия паричен поток. “

“Срамно е и страшно бивш министър -председател да размята кодове. Този човек изпрати на Трифонов смс – “Аз арестувах Борисов”.”, обясни той.

“Виждате ситуация в Северна Македония, виждате преговорите за правителство и виждате финансовото състояние на страната. Ние поне излизахме с лицата си и поемахме отговорност, а тези сега излизат с лицата си, за да се облагодетелстват.

Сега имаме един единствен изход – президентска република и за това ние ще направим референдум. Президентската република няма да се прави, за да управлява Радев”, заключи Балабанов.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

ЕК одобри 109 млн. евро за българските земеделци заради войната в Украйна

Снимка: iStock Помощта няма да надвишава 250 000 евро на...

Замесиха България в грандиозен скандал с милиони евро

Френският вестник "Екип" гръмна с материал, който може да...

Проучване на МЕДИАНА нагорещи интригата за резултатите от изборите ТАБЛИЦИ

Изследването е проведено в периода – 17 - 22...

Меджидиев: Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в болниците

Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в...