Алена с кошмарна прогноза за лошото у нас и кръвопролитията в Украйна, не е за слабонервни

Date:

Астроложката Светлана Тилкова-Алена разкри какво ни очаква в Годината на Водния заек, с нейна помощ поглеждаме в бъдещето на Пловдив, България и Европа.

 – Г-жо Тилкова, ще ходим ли на предсрочни парламентарни избори през 2023 г.? Очаква ли ни драстична промяна в управлението на страната?

– Ако под драстична промяна се разбира България от парламентарна република да тръгне към конституционни промени, за да стане президентска, отдавна написах, че такъв астрологичен шанс на хоризонта не се задава, въпреки че в един от хороскопите на президента тези негови въжделения са видими.

Дали ще ходим на предсрочни избори? Сега отговорът е ясен на всички. Ще ходим, като пукне първа пролет. Отговор на този въпрос дадох още на 10 юли и той не беше дали ще има предсрочни избори през 2023-а, а колко пъти ще ходим до урните.

Да припомня, в композитните звездни карти на два от последните предсрочни вота съществуват аспекти, които категорично говорят за поредица управления на служебни правителства, без значение от техния състав, докато се създаде нов, стабилен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-а или след началото на 2024 г., ще ни покажат мартенските предсрочни избори.

Тъй че въпросът с предсрочните избори е не дали ще има, а дали ще бъдат един или два пъти през 2023 г. Отхвърлиха гласуването на правителството на ГЕРБ-СДС.

Денят 14.12.2022 г. е носител на двойна вибрация на негативни промени. Причината за това мое твърдение е, че Слънцето в Стрелец поражда изстрели в мрака, без размисъл и с озлобление, а асцедента в Риби е на меланхолия и желание бързо да приключи и тази задача на 48-ото НС.

Цели шест планети са в земни знаци – материални стремежи и желание за лично облагодетелстване, но и за негативна карма за меркантилните заради Лунния възел в дома на парите и в Телец.

Алена пред

– Очертава ли се успешна 2023  година за Пловдив? Ще се развиват ли успешно важните за  града  проекти – пробивът  под Централна гара, транспортният възел на мястото на Бетонния мост?

– Нито като икономист, нито като астролог, нито като психоаналитик мога да отговоря конкретно на този въпрос.

Мога да дам глобален астрологичен отговор като следствие от годината, в която навлизаме, годината на Нептун с вибрация 7, година на преосмисляне на ценностите, на осъзнаване на грешките, но и на изолация и дори застой, след като през 2021-ва, година на глобална промяна, предприетите или неосъществените действия са обрекли тези важни проекти за града на застой, който е продължил и през 2022 г. 

Годината на глобална промяна е белязала не само Пловдив, а и цялата държава с липсата на позитивни резултати, липса на пари, негативни промени, вече и привнесени в България заради войната в Украйна.

За това развитие предупредих и писах още през есента на 2020 г., но в псевдореволюционната жълтопаветна еуфория никой не ме чу. Сега, искаме или не, така ще бъде в най-добрия случай още две години, в най-лошия – до 2030-а. Каквото за държавата, това и за Пловдив.

Алена пред

– Ще има ли нов кмет Пловдив на местните избори идната есен? Може ли да имаме кмет жена?

– Защо Пловдив да няма кмет жена?! София се промени неузнаваемо под управлението на Йорданка Фандъкова, първата жена кмет на София и най-дълго управлявалият кмет на столицата. До местните избори е далече.

Дали Пловдив ще има нов кмет или не, ще ни покаже все още неизвестната дата на изборния ден, която не бих се изненадала, ако съвпадне с поредните предсрочни избори за годината и станат известни имената на кандидатите за градоначалници в цяла България. 

– Ще успеем ли да се подготвим за влизане в Еврозоната или приемането на еврото ще се отложи за неопределено време, както стана с Шенген?  

– Ние сме готови отдавна за членство в Еврозоната. В това отношение и България, и ЕС са на едно мнение. Вече е факт очакваният отказ на Австрия и Нидерландия да ни подкрепят за Шенген.

Противопоставянето на Нидерландия официално е свързано с упрек за неовладяната организирана престъпност в България, сякаш в Европа е овладяна и всеки престъпник полицай го дебне.

Аз обаче си мисля, изчислявайки определени дати и без да натрапвам на никого моето мнение, че истинският проблем се корени в липсващи права на преминалите под дъгата, към които българското общество има изявена нетърпимост за разлика от Нидерландия и от нейния министър-председател Рюте.

За Австрия – благодарение на Радев и с омразния на австрийците Петков, ги заляхме с мигранти.  Да не забравяме, че мълчанието на Радев, когато стана ясно, че любимият му тогава Кирил Петков, на когото беше поверил ролята на първи изчегъртващ ГЕРБ и Борисов от властта, е нарушил конституцията и измамил за двойното си гражданство, се тълкува извън България като корупция на най-високо ниво.

А що се отнася до липсващо върховенство на закона в България, прави са си хората, ама как да

ги накараш да разберат пустите му европейци, че „за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони“ е местното разбиране за върховенство на закона.

Отказът да бъде приета сега България в Шенген е на двойна кармична разплата за родината ни, което означава, че причината, освен законодателството в България, трябва да я търсим не само при Радев и Петков, но и при Борисов, при това и в личен план.

Алена пред

– Ще има ли Турция нов президент след изборите идното лято? Ще продължи ли Реджеп Ердоган да управлява или ще слезе от сцената след 20 години начело?

– Много е рано за такъв въпрос, доколкото ще правя изчисления, каквито не са ми искани. Не знаем колко ще са претендентите за президентския пост, нито датите им на раждане.

А и поради каква причина Ердоган да не продължи да управлява?

Ако ще е заради противопоставянето дали има право да се кандидатира, защото ще му е трети мандат според опозицията или ще е втори, след като Турция премина от парламентарно към президентско управление, отговорът е по-скоро ясен и е на страната на сегашното управление. 

– Ще донесе ли 2023 г. край на войната в Украйна? Има ли опасност от разрастване на военните действия, включване на НАТО в конфликта например? 

– Дай Боже, да не се разрасне конфликтът. Прекалено много са неизвестните като дати и часове на бъдещи действия, за да мога да направя астрологично тълкуване. Надявам се, че след руската ракета, паднала в Полша и убила двама души, която се оказа украинска, предполагам изстреляна по погрешка в обратна на правилната посока, всички заинтересовани страни, помагащи на Украйна, ще бъдат много по-внимателни в думи и действия.

Поради каква причина войната да спре?

Да, Русия окупира и си взе земята, която й е нужна, но след като е предизвикана от САЩ, Европа и Великобритания чрез санкциите и военната помощ за Украйна, употребена за полигон, на който се проверяват стратегии и се изпитват оръжия в реални условия, няма как да отстъпи, преди да постигне крайната победа по начина, по който го разбира. Дори и с цената на много жертви и с десетилетия последващо страдание за народа на Русия.

– Може ли да очакваме сериозно разклащане в Украйна и Русия? Ще оцелее ли на поста руският президент Владимир Путин?

– А защо да не оцелее? В европейските държави информацията за войната е едностранна, което не е изненада, цензурата е повсеместна. И когато живеехме зад желязната завеса, беше същото, но с обратен знак. Сега Русия е агресорът, но предизвикан агресор.

 В астрологичната си прогноза през февруари 2014 г., преди осем години, бях категорична и написах, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата. 

На 28 февруари 2022 г., четири дни след нахлуването на Русия в Украйна, предупредих за няколко неща. Първото е, че в рождения хороскоп на Владимир Путин Хирон е Козирог, което означава, че той като световен лидер е способен в нечакан за всички миг да предизвика световен проблем дори и ако привидно е тръгнал от местен конфликт.

Така доказва на всички, че той е големият играч, и въпреки противопоставянето на Западния свят, нещата ще се случват, както ги е планирал.

Тази война щеше да е приключила отдавна, не по-късно от юли 2022 г. и щяха да са спасени десетки хиляди животи от двете страни, ако Западът не беше давал и не продължава да дава оръжия на Украйна, която, в края на краищата, ще загуби войната.

В същото си тълкуване написах, че неприятностите за Путин предстоят и тепърва ще жъне плодовете на емоционалната, но негативна карма, която сътвори на себе си, но и на Русия, обричайки държавата и народа на много изпитания и страдания за дълъг период от време.

Написах, че е сгрешил в очакванията си, и негативните резултати скоро ще са факт и те ще повлияят не само него, но и на хората от потърпевшите държави, включително и европейските. Горчива победа ще е тази за Русия, но по-големият губещ ще са европейските граждани и ЕС.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

ЕК одобри 109 млн. евро за българските земеделци заради войната в Украйна

Снимка: iStock Помощта няма да надвишава 250 000 евро на...

Замесиха България в грандиозен скандал с милиони евро

Френският вестник "Екип" гръмна с материал, който може да...

Проучване на МЕДИАНА нагорещи интригата за резултатите от изборите ТАБЛИЦИ

Изследването е проведено в периода – 17 - 22...

Меджидиев: Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в болниците

Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в...