Wednesday 29 March 2023

7-годишната Ема донесе огромен успех за България на международно състезание в Дубай

Date:

7-годишната Ема Гигова от София, заедно с нейния треньор по програмата – Катрин Каспарян от Център за деца Моликс, донесоха огромен успех за България. Ученичката от 120-то Основно училище „Георги Раковски“ представи страната ни на 8-мото Международно състезание по абакус ментална аритметика по програмата BRAINOBRAIN INTERNATIONAL, което се проведе в последната седмица на месец ноември в Дубай, ОАЕ.

Ема спечели най-високото отличие в състезанието и в категорията си – трофей. Тя се впусна в приключението, заедно със семейството си и с нейния треньор и собственик на франчайз център Brainobrain Лозенец, който е част от Ценър за деца Моликс в Лозенец – Катрин Каспарян. Те посетиха Дубай като единствени представители на България в международното състезание, в което участваха над 2000 гениални деца от 16 държави от целия свят. 

Програмата, която има свои представители и в България – Brainobrain, е един от световните лидери в подпомагането на младите гении по света чрез курсове по ментална аритметика и личностно развитие. Brainobrain Kids Academy Private Limited е институция, създадена през 2003 г. и обслужвана от професионалисти, които имат десетилетия международен опит в образованието и обучението на деца.

Brainobrain оперира в 44 държави в цял свят като има повече от 1000 успешни центъра за франчайзополучатели на сметала във всички тези страни. Brainobrain преобразява ежедневно живота на повече от 400 000 деца по целия свят.

Програмата подпомага деца от 4 до 14 години да подобрят своите мозъчни и житейски умения като гарантират цялостно развитие на мозъка в много ранна възраст. Децата подобряват своята концентрация, памет, умения за слушане, способност за учене, креативност, въображение, самоувереност, визуализация, бързина и точност, умения за решаване на проблеми, математически умения и много други.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

„Маркет линкс“ с ново горещо проучване преди изборите, драмата се заплита

Без ясен победител на изборите към момента - това е...

Внимание! Рекорден удар по джоба на всички български шофьори, щавят ни през…

Увеличаване на цената на задължителната застраховка “Гражданска отговорност”, безконтролно...

Българите полудяха за апартаменти в тези квартали на София

Сред зоните с най-бързо развитие и най-много сключени сделки...

Лоша новина от ЕС: Откриха още всекидневни храни, които предизвикват рак СПИСЪК

Канцерогенни химични съединения, наречени нитрозамини, са открити в редица...