Wednesday 29 March 2023

39 дни в неизвестност: Все още няма следа от Емил Боев

Date:

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството

Повече от месец няма и следа от изчезналия в Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е забелязан на фестивала “Сурва” на 28 януари. 

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството, не провежда разпити, нито пък дава информация на близките.

“Не изглежда, както по снимките, може би е много по-слаб, с къса коса. Притеснени сме. Обмисляме всякакви варианти. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени. Никой няма информация за него, дори и полицията. Казват, че нямат следа”, разказа Стоянова в ефира на “Здравей, България”. 

Семейството не е получило и записи от камери. Полицията им казала, че са прегледани, но не е открито нищо. На 39-ия ден от изчезването на момчето обаче се оказва, че има къща, записите от охранителни камери на която не са били изискани от полицията, твърди майката. С близките на изчезналия Емил се свързва жена – собственичка на имота, която е запазила записите и е категорична, че полицията не ги е преглеждала. Затова ги изпраща на бащата на Емил. За съжаление, те също не помогнали на близките на изчезналото момче да хванат следите му. 

“След като не са прегледани записите от тази къща, ние не можем да сме сигурни, че са прегледани останалите”, казва майката. 

По думите ѝ полицията не е разпитала и нито един перничанин. Показания са дали само семейството и хората, с които Емил е бил във вечерта на изчезването. 

Майката призова, ако синът ѝ е отвлечен, да бъде върнат. Семейството обяви и парична награда от 100 000 лв. “Ако някой го е взел, нека не се страхува да го върне. Ние ще си поемем детето в каквото и здравословно състояние да е. Само да е жив”, апелира Стоянова. 

Заради липсата на следи близките на Емил настояват да бъдат проведени повече разпити и  водолази да претърсят язовирите в района. От МВР казаха за NOVA, че не са спирали издирвателните действия.

Междувременно съботно-неделните обходи, които организира по-големият брат на изчезналия Емил, също продължават. 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

„Маркет линкс“ с ново горещо проучване преди изборите, драмата се заплита

Без ясен победител на изборите към момента - това е...

Внимание! Рекорден удар по джоба на всички български шофьори, щавят ни през…

Увеличаване на цената на задължителната застраховка “Гражданска отговорност”, безконтролно...

Българите полудяха за апартаменти в тези квартали на София

Сред зоните с най-бързо развитие и най-много сключени сделки...

Лоша новина от ЕС: Откриха още всекидневни храни, които предизвикват рак СПИСЪК

Канцерогенни химични съединения, наречени нитрозамини, са открити в редица...