Wednesday 29 March 2023

Ще имаме ли нов милионер в “Стани богат”?

Date:

68-годишен роден журналист ще повтори историята на първия в света играч, спечелил голямата награда в световния формат „Who Wants to Be a Millionaire”.

Това ще се случи съвсем скоро в ефира на bTV, пише “Хотнюз”. Българинът, който е доказано име, с дългогодишна кариера в БНР и други медии, ще стигне до заветния последен въпрос, който може да му донесе 100 000 лв.

А преди да стигне до него, той ще трябва да премери сили с Данте и архитектурните шедьоври на Париж. Първият в света участник, спечелил голямата награда е американецът Джон Карпентър.

По време на участието си той е на 31 години. По време на играта Джон минава с лекота през всички въпроси в играта, а последният, който гласи „Кой американски президент участва в телевизионния сериал „Laugh-In“? . Карпентър, който до финала не е ползвал своите жокери, решава да се обади на баща си. Водещият Риджъс Филбин се свърза с бащата на Джон, запознава го с правилата, а в студиото цари невиждано напрежение.

Вместо да прочете въпроса и отговорите, Карпентър казва на баща си, че в момента играе за наградата от 1 милион и знае отговора, след което линията прекъсва. Играчът маркира отговор – Ричард Никсън, който е и верният отговор. Когато коментира играта си Карпентър споделя, че е използвал поне един от жокерите си, защото нямало да изглежда добре, ако не го направи. До този момент в България 2 души са стигали до последният въпрос

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

„Маркет линкс“ с ново горещо проучване преди изборите, драмата се заплита

Без ясен победител на изборите към момента - това е...

Внимание! Рекорден удар по джоба на всички български шофьори, щавят ни през…

Увеличаване на цената на задължителната застраховка “Гражданска отговорност”, безконтролно...

Българите полудяха за апартаменти в тези квартали на София

Сред зоните с най-бързо развитие и най-много сключени сделки...

Лоша новина от ЕС: Откриха още всекидневни храни, които предизвикват рак СПИСЪК

Канцерогенни химични съединения, наречени нитрозамини, са открити в редица...