събота / 10.06.2023 / 4:11

Урумов: Дясната ръка на Сорос Иван Кръстев се изпусна за „Магнитски“ 

Дата:

Скандал! Държи ли Сорос политически заложници у нас, или виенските шегички на Иван Кръстев. Това пише в профила си във „Фейсбук“ писателят и журналист Александър Урумов. Ето какво още разкрива той:

На 15 февруари във Виена страшилището Джеймс О’Брайън изнася лекция във Виена, в библиотеката на една соросоидна организация /IWM/. Лекцията е открита от т.нар. ректор на това НПО – човек на име Миша Глени, а като модератор може да се види печално известният Иван Кръстев, доста близък до Джордж Сорос“, 

След края на едночасовата лекция на американския санкционер, Иван Кръстев обявява една „шега, която пази специално“ за завършек на соросоидното тържество. Кръстев нарича О’Брайън, с когото са приятели от 15 години, на малко име – Джим, а шегата е следната:

„В администрацията на Обама Джим беше специален пратеник за освобождаване на заложници, докато сега той е в бизнеса със вземане на заложници“.

Прочетохте ли внимателно какво казва Иван Кръстев?  Дясната ръка на Сорос за Централна и Източна Европа казва, че американските санкции – специално „Магнитски“ е в пълно нарушение с международното право и няма никаква юридическа легитимност у нас, и че американските санкции са „бизнес за вземане на заложници“!

В присъствието на Джеймс О’Брайън, който изобщо не си прави труда да коригира Иван Кръстев, този виден помощник на Сорос нарича санкциите на САЩ „бизнес за вземане на заложници“ /business of taking hostages/. Няма никакво съмнение какво иска да каже, ясно се вижда и чува на записа.

Записът все още е публичен в Youtube, соросоидната шега е между 1:30:40-1:30:50. Но дори и да бъде изтрит от YouTube този запис, вече съм се погрижил да бъде запазен на две сигурни места.

Изводът е един – администрацията на президента Байдън е пряко подчинена на глобалния злодей Джордж Сорос и никакви илюзии не може да има по този въпрос. Не и след тази лекция във Виена, не и след тази зловеща шега на видния соросоид Иван Кръстев.

Въпросът също е един – оставих го за накрая, само дето не е толкова шеговит като шегата на Кръстев. И този въпрос е – заложници ли са Радев и Борисов на Джордж Сорос и Иван Кръстев?

Господин президент Радев,

Господин екс-премиер Борисов,

Вие смятате ли се за заложници през схемата за изнудване „Магнитски“ и ако не – мислите ли, че е време да излезете публично, да се държите като мъже и да защитите честта на България?

Последвайте ни в GOOGLE

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

Сподели

Популярни

Още интересни новини
НОВИНИ

Разбра се кой е дал на Гешев да стопанисва имота в Боровец СНИМКИ

„Главният прокурор ползва като лична т.нар. Регентска къща в...

„Политико“ гърми: Тази българска красавица сменя Мария Габриел СНИМКА

Името на евродепутатката от ЕНП Ева Майдел се спряга...

Борислав Сарафов даде Иван Гешев на прокурор

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов е подал сигнал срещу главния прокурор Иван Гешев....

Сарафов отговори на Гешев, разкри за бронираните му коли, имотите му и разследването срещу Борисов 

Трябва да внимаваме като вадим кирливите си гащи. Веднага...