Тамара Глоба: Животът на 4 зодии се променя до дни

Date:

Известната руска астроложка Тамара Глоба представи прогнозата си за всеки знак за Зодиака за месец март.

Експертката предупреждава, че до 25-и енергията на агресията ще се увеличи значително. Затова през този период не бива да се отпускате, а да проявявате повече сдържаност. 

Глоба също така призовава да обърнете максимално внимание на здравето си, да се храните правилно, да наблегнете на разходките и да се наспивате добре. В противен случай съществува риск да излезете от строя за дълго време заради обикновена, но продължителна настинка.

Сред представителите на зодиакалните знаци астроложката откроява четири зодии, отбелязвайки, че през март ги очакват благоприятни промени.

Ето кои са щастливците: 

Овен

Март е месецът на Овните, които ще се радват не само на крепко здраве. В личните им отношения ще се възцари хармония. Дори и да се появят някакви разногласия, те ще могат да бъдат разрешени доста мирно.

Необвързаните Овни ще могат да намерят половинката си, с която да останат цял цял живот. Мислете със собствената си глава и не разчитайте само на близките си, съветва астоложката.

Звездите казват, че може да се появят проблеми с финансите, но при известен контрол те може да са малки. Що се отнася до здравето, през март може да увеличите спортната си активност.

Телец

Звездите обещават на Телците рядък безоблачен период. Ще може да си вземете почивка и да си отдъхнете от тревогите и несгодите.

Разкриването на таланти ще доведе до добра печалба и най-важното – няма да се наложи да работите до изнемогване, за да се сдобиете с тези пари.

На работа ще се радвате на растящия си авторитет сред ръководството и колегите. 

Необвързаните Телци през март ще имат добри шансове да намерят партньор, както и да завършат онези отношения, които са в застой.

Всичко трябва да се анализира внимателно, съветва астрологът, иначе след март ще започнете да берете плодовете на грешките си.

Дева

Проблемите ще останат в миналото. Гответе се за кариерно израстване и ръст на доходите. В професионалната сфера всичко ще е наред, но за щастието в семейството ще се наложи да положите малко повече усилия. 

Конфликтите ще избухват буквално от нищото. Именно затова Глоба съветва просто да игнорирате недоволството на половинката си и да отделите време за откровен разговор, в който да идентифицирате всички пукнатини в отношенията си.

Самотните Деви ще трябва да направят избор измежду няколко кандидати за ръката и сърцето.

Ако искате да се захванете с нещо ново – сега е моментът, защото звездите ще са на ваша страна.

Водолей

Екстравагантните Водолеи ги очаква успех в любовната сфера. Романтиката ще озари дори живота на онези от тях, които са затънали до шия в работа. Те внезапно ще разберат, че не всичко се измерва с идеи и успехи и ще поискат да се потопят в семеен уют.

След 24 март ще дойде времето на допълнителните печалби. Ще успеете да реализирате идеите и талантите, които таите от дълго време. Възможно е по това време да се активират недоброжелатели. Глоба препоръчва да се борите за своите идеи и доброто си име.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук

СПОДЕЛИ НОВИНАТА

Последни

Още интересни новини
Още

ЕК одобри 109 млн. евро за българските земеделци заради войната в Украйна

Снимка: iStock Помощта няма да надвишава 250 000 евро на...

Замесиха България в грандиозен скандал с милиони евро

Френският вестник "Екип" гръмна с материал, който може да...

Проучване на МЕДИАНА нагорещи интригата за резултатите от изборите ТАБЛИЦИ

Изследването е проведено в периода – 17 - 22...

Меджидиев: Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в болниците

Няма недостиг на медикаменти в аптечната мрежа и в...